Зодиакални знаци

Зодиакални знаци

 

Разкрийте качествата характерни за

архетипа на всеки от зодиакалните знаци

 

Всеки от нас притежава уникална индивидуалност, скрита в дълбините на нашата рождена карта. И все пак притежателите на един и същ зодиакален знак (слънце в зодиакален знак) притежават сходни черти, вкусове, имат подобни желания, положителни и отрицателни страни. Да опознаеш себе си, означава да придобиеш по-голямо разбиране на живота си и да бъдеш в синхрон с амбициите и очакванията си. Открийте своя зодиакален знак и всичките негови тайни, изследвайте скритите черти на вашата личност и характера на хората около вас. Възползвайте се максимално от астрологичното познание, за да се движите по-уверено към осъществяване на най-съкровените ви и интимни цели. Съвсем скоро Мери Астрология ще ви предостави статии за всеки един от зодиакалните знаци. Очаквайте ги!

 

Зодиакални знаци
Стилни изображения на дванадесетте зодиакални знаци в астрологията.

 

Какво ще рече архетип?

 

Архетипът на зодиакалния знак представлява обединение на онези характеристики, които отделят притежателите на даден знак от притежателите на всички други знаци. Това е чистата проява на зодията, като се отчита само рождената позиция на Слънцето. Не се взима в предвид позицията на другите планети и астероиди. Архетипът включва съвкупността от качествата, които дават цялостната характеристика на зодиакалния знак.

Имайте в предвид, че когато говорим за зодия, в повечето случаи имаме в предвид слънчевия знак на човека, т.е. къде е било разположено Слънцето по време на раждането на човек. Повече информация за Слънцето и слънчевия знак може да намерите ТУК!

Статии за всеки един знак: