Астрология, Музика, Поезия - това съм аз!

 

 Здравейте, Приятели! 

 

Казвам се Мария Николова.

 

 

 

Проявявам интерес към астрологията от малка.

 

Като дете бях скептична към темата. Смятах, че нищо и никой не може да влияе на човешкия живот и на решенията, които взимаме. Приемах дневния хороскоп, който срещах в някой вестник, с насмешка. Струваше ми се, че всеки може да измисли някакви глупости и да ги напише. Например, на кой ще му върви в работата или кой ще се раздели с гаджето си.

 
Но това беше преди да науча, че астрологията е много повече от нещо във вестника. С годините намерих много информация за звездите, планетите, съзвездията, аспектите, домовете и пр. първо в книгите. А с развитието на технологиите, се появиха все повече сайтове в интернет със статии по тези въпроси, смели влогърки започнаха да правят почти ежедневно клипове, свързани с астрологията. Въобще, ако човек иска да научи нещо по която и да е тема, виртуалното пространство ни дава редица възможности за това.
 
Започнах да придобивам по-голямо разбиране към астрологията. Потърсих сайтове, в който може да въведем датата, часа и мястото си на раждане, за да проверим какво разкриват позициите на Слънцето, Луната и останалите важни планети за характера ни.
 
Оказа се, че това, което открих за мен самата, за моите черти, е доста вярно. След това погледнах към рождената карта (пак в подобни сайтове) на членовете на семейството, приятели, колеги. И отново установих доста прилики между информацията, която дава рождената карта (или натална карта) и познанията, които имам за дадения човек от общуването с него.
 
Тогава чак започна да прониква една мисъл в съзнанието ми, че може би в тази древна наука се съдържа ключа към разгадаването на света и човешките характери.
 
Няколко години използвах придобитите знания по астрология само за себе си. Мислех си, че хората може да ме намерят за смахната. Не исках да се натрапвам на никого с идеите си. След като, обаче, придобих повече смелост и споделих на приятели за този свой интерес, се появиха желаещи да им изготвя персонален хороскоп. И така постепенно се появи идеята да създам сайт за астрология, за да споделя своите знания с повече хора.
 
Надявам се, публикациите, които правя да ви харесват и най-важното - да ви помогнат да научите повече за вас самите и за вашите близки.

 

Освен с астрология се занимавам с писане на проза и поезия.

Може да намерите част от произведенията ми в моя блог:

Разкази от Мария Николова

Стихове от Мария Николова

Може да се свържете с мен в следните социални мрежи:

Профил във Facebook

Астространица във Facebook

Профил в Google +

Профил в Instagram

Или на e-mail:    mary_nik@abv.bg    или    maria@astro3.net

За мен