услуги

Астрологични услуги на Мери Астрология

 

Нашата мисия

 

Мери Астрология е сайт, който се стреми да предложи интересни знания на своите клиенти. Нашата цел не е просто да прочетете какво ви очаква през съответния ден, а да получите по-дълбоко разбиране за науката Астрология. Познанието за звездите не се простира до дневния хороскоп, то е много по-мащабно. Чрез статиите в този сайт, ще придобиете по-добра представа що е то астрология.

Освен това ние се стремим да помогнем на нашите клиенти да опознаят себе си, да открият нови черти в характера си, или да си дадат отговор на някои въпроси. Например някой от вас може би се чуди, защо е склонен да изпада в негативни настроения и да се разстройва от най-малкото нещо. При преглед на рожденната му карта може да се окаже, че там има доста планети, разположени в най-чувствителния знак в астрологията - Рак.

Ето и друг пример. Едно момиче харесва човек от зодия Лъв. Започва да чете за тази зодия и навсякъде пише, че нейния любим е много весел, смел, самонадеян, горделив. Срещу нея, обаче, стои срамежлив и затворен човек, който се страхува да поеме инициативата. Тя започва да се чуди защо това е така. Свързва с астролог и разбира, че само слънчевия знак на нейния избраник е Лъв, а всички останали планети попадат в по-прикрити и притеснителни по отношение на любовта знаци.

В нашата практика сравнително често се свързват с нас хора, попаднали в проблемни връзки. Те искат да получат яснота какво могат да преприемат, за да подобрят отношенията си. Понякога се колебаят дали да не сложат край на дългогодишни връзки. Ние не сме пророци, но може да направим прогноза за бъдещете, въз основа на разположениета на планетите и аспектите, които сключват те.

 

Видове услуги на Мери Астрология

 

Нещата, които може да се направят с помощта на астрологията са най-различни.

 

  1. Изготвяне на хороскопи

Предлагаме изготвянето на следните видове хороскопи:

  • Персонален хороскоп - разкрива характера на човека;
  • Партньорски хороскоп - разкрива до колко двама души си подхождат, независимо дали са в любовни, роднински или служебни отношения;
  • Кариерен хороскоп - показва в коя сфера от живота може да се реализирате;
  • Хороскоп на вашето дете - дава сравнително ясна представа какви са чертите от характера на вашите наследници.

 

2. Изготвяне на прогнози

Предлагаме изготвянето на следните видове прогнози за бъдещето:

  • Седмична прогноза - разкрива какво ви очаква през дадена седмица от месеца, която е особено важна за вас;
  • Месечна прогноза - разкрива какво ви очаква през посочен от вас месец;
  • Годишна прогноза - показва перспективите за развитие през вас през новата година;
  • Прогноза за определена дата, например предстои ви сватба и искате да знаете дали избрания от вас ден ще бъде благоприятен;
  • Прогноза за развитие на любовна връзка - разкрива кои моменти ще бъдат подходящи за задълбочаване на отношенията, кога партньорите са настроени на една вълна и се стремят към изграждане на стабилно семейно гнездо.

 

Цени на услугите

Цените варират в зависимост от вида хороскоп или прогноза.

 

Поръчайте своя хороскоп на тел. 0877390200 или на e-mail адрес: mary_nik@abv.bg .

Може да попълните и нашата  форма за контакт.

Научите повече за нашия астролог Мария Николова ТУК!

Харесайте страницата във Facebook: https://www.facebook.com/maria.astro3.net/