Хороскоп 8 април

Хороскоп за 8 април 2019, понеделник

 

Преминахме успешно първата седмица от април месец. Радваме се на китна пролет! Красиви ухания, идващи от китни цветя и обсипани с цветове дървета. Готови сме да прегърнем този свят и да се възхищаваме на даровете му! А сега нека пък видим дали и звездите са толкова прекрасни и добри!

 

Позиции на планетите на 8 април 2019

 

8 априлВ момента Слънцето преминава през знака Овен, където ще остане до 20 април. В събота следобяд Луната се сбогува с огнения и енергичен Овен и отиде на гости в китното земно кралство на спокойния, ориентиран към сетивните удоволствия Телец. Под влияние на Луната в Телец през уикенда и днес не сме чак толкова активни. Предпочитаме почивката в удобна за нас обстановка. Във вторник Луната вече преминава в Близнаци и тогава ще станем по-приказливи и ще търсим разнообразие. Преминахме през Новолунието в петък. Следващ ключов момент за Луната е фазата Първа четвърт, в петък, на 12 април.

Меркурий продължава транзита си в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и имаме нужда да се затворим в себе си. Венера също е в Риби - отново индикация, че ще потънем в дебрите на емоциите и на вътрешния интимен свят. Да не забравяме, че и Нептун е в Риби. Въобще се намираме в период, в който сме ориентирани повече към духовното, отколкото към материалното. Попадаме в ролята на жертви или на спасители. Определено ставаме по-състрадателни и загрижени за околните. Интуицията и въображението ни са силно развити. А Марс е в Близнаци и поради това пред нас може да се появят редица възможности и ще ни е трудно да се спрем само на един вариант.

 

Още за разположението на планетите...

Луна в Телец

Венера в Риби 

Марс в Близнаци

Кратка прогноза за 8 април 2019

 

Под влияние на квадрат между Марс в Близнаци и Сатурн в Козирог днес, на 8 април, е възможно да се редува период на активност и развитие с период на застой, в който ще се запитаме дали вървим в правилната посока. Като че ли някои обстоятелства блокират нашите опити да изразим и докажем себе си, както на работното място, така и в личен план. Нужно е да бъдем търпеливи. Имаме желание да разрешим възникващите проблеми, но ако бързаме прекалено да подобрим нещата, това ще ни изиграе лоша шега. Ключът към успеха през днешния ден е да не сме прикалено припряни (Марс в Близнаци) за неща, които просто изискват повече време (Сатурн в Козирог). Скоро ще имате добра възможност да реализирате планираното.

 

 

Статии за месец април:

Астропрогноза за всеки знак за април

Планетите през април

Лунен календар за април

 

Tags: , , , , , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *