Луната в Стрелец

Транзит на Луната в Стрелец

 

Всеки месец в продължение на два дни и половина Луната преминава през знака Стрелец.

Какво означава това за нас? Как променя нашия светоглед? Към какви дейности предполага? Предстои да разберете!

 

Влияние на Луната в Стрелец

 

Когато Луната е в Стрелец ние сме изключително ведри и оптимистично настроени. Чувстваме, че всичко е много по-хубаво в сравнение с предишните дни. Искаме да разширим съзнанието, да прекараме известно време в изучаване на нова философия и култура, да пътуваме из непозната чужда страна. Искаме приключения и копнеем да бъдем свободни. Няма планини, които да не може да преминем. Нищо не може да спре полета на душата ни. Дразнят ни всекидневните и скучни занимания. Предпочитаме да се забавляваме, вместо да се захванем с практични въпроси. Избягваме да мислим за дребните, досадни неща.

Стрелецът е активен и енергичен огнен знак. Неговите представителите обичат да прекарват време навън с приятелите си. Докато Телците жадуват да се слеят с природата и да се радват на нейната красота, то Стрелците просто искат да бъдат на открито пространство и да дишат чист въздух, да усетят свободата във всичките й измерения.

 

Луната в Близнаци

 

Негативно проявление на Луната в Стрелец

 

При транзита на Луната в Стрелец, не е особено подходящо да взимаме сериозни решения. Доста по-трудно се фокусираме върху важните неща, в сравнение с друг път. Търсим само забавление. Шегуваме се за това колко е странен живота и със самоирония се отнасяме към недостатъците.

Когато Луната е в този знак, има опасност да стигнем до крайности. Може да си угаждаме прекалено – да хапваме каквото душа ни иска, да харчим пари за забавления, да сме изключително щедри с приятелите си. Има вероятност умело да избягваме поемането на каквато и да е отговорност.

Може да ни хрумнат странни желания – като например да резервираме билет за следващия полет за екзотична дестинация. В това няма нищо лошо, стига да няма за кого да се грижим и да имаме излишни пари. Но колко от нас може да си позволят това? Ако толкова ви се пътува, по-добре изберете по-близка локация, която да отговоря на реалните ви възможности.

 

Върху кого оказва най-добър ефект

Луната в Стрелец

 

Времето, в което Луната е в Стрелец, е особено благоприятно за:

 • родените с натална Луна във огнен знак – Овен, Лъв или Стрелец;
 • хора, в чиято рождена карта има съвпад на Луната с Юпитер;
 • хора, в чиято рождена карта Луната попада в девети дом.

 

Подходящи дейности при Луната в Стрелец

 

 • Авантюристични занимания;
 • Пътуване до нови, непознати земи;
 • Изучаване на различни и уникални култури
 • Стартиране на висше образование, учене,
 • Получаване на допълнителна квалификация;
 • Предаване на знанията ни на другите хора;
 • Започване на писмен проект;
 • Рекламна дейност;
 • Спорт и физическа активност.

 

Tags: , , , , , ,

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *