марс и уран

Квадрат между Марс и Уран

 

Аспектът квадрат между Марс и Уран може да бъде взривоопасен. Марс е планетата на действието, на амбицията на агресията, а Уран е революционер, бунтовник, който носи със себе си идеята за промяна, за развитие на света в една различна, необичайна посока. Революция, разместване на социалните пластове, промяна в съзнанието на хората, човешка еволюция и стремеж към използване на нови технологии и методи.

Когато двете планети се срещнат и то в неблагоприятен квадратен аспект, то тогава сме склонни да поставяме всичко под въпрос. Наясно сме, че живите същества са в непрекъснат процес на промяна. Те трябва да се обновяват, иначе ще загинат. Това се отнася за целия свят около нас.

Изкушени сме да предприемаме рискове, да се изправим срещу правилата и ограниченията, да се противопоставим на стари и ненужни неща. Възможни са промени в работния график. Обстоятелствата на живота може да се променят така, че да се наложи да пренасочим усилията си в друга посока и да променим целите си. Енергията ни ще идва и ще си отива и трудно ще се фокусираме върху едно нещо. Трябва да намерим отдушник на събралото се в нас напрежение.

 

Tags: , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *