Пълнолуние във Везни на 31 март

 

Пълнолуние във Везни на 31 март

 

Синя Луна

Пълнолуние във Везни на 31 март

 

На 31 март ще бъдем свидетели не само на Пълнолуние във Везни, но и на синя Луна. Така наричаме второто пълнолуние, което изживяваме в рамките на един месец. Март месец започна с Пълнолуние в Дева, а завършва с Пълнолуние във Везни. Същото се случи и през януари.

 

Характеристика на Пълнолунието

 

Обикновено Пълната Луна е време за приключване на започнатите начинания. Време, когато откриваме истината в сърцата си и разбираме всичко, което е било скрито, или което сме игнорирали. Това събитие е малко по-различно от останалите, защото е първото Пълнолуние от новата астрологична година, която настъпи на 20 март. Това означава, че ще работим по въпросите на това пълнолуние през цялата година.

Освен на Пълнолунието, ние сме свидетели и на ретрограден Меркурий в момента. Под това влияние ще се ровим във въпроси от миналото и ще ги прегледаме за последен път преди да продължим с живота си. И въпреки че се иска от нас да засеем семената на новата надежда, все пак има неща, които трябва да разчистим първо.

Успешно преминахме през двете Пълнолуния през януари и двете затъмненията през февруари. И сега ето ни в края на март, когато ни се струва, че краката ни са здраво стъпили на земята. Това е достатъчно, за да поставим единия си крак пред другия и да започнем да се движим към ширещия се в далечната хоризонт.

 

Пълнолуние във Везни на 31 март

 

Влияние върху връзките ни

 

По отношение на връзките ни последните три седмици се намирахме в един вид междинна фаза. Въпреки че сме премахнали всичко ненужно в живота ни, все още не сме стигнали до позицията, на която се надяваме. Време е да прегледаме отново своята душевност и да разкрием тайните, които са заключени там.

В любовта може да обичаме другия толкова силно, колкото обичаме себе си. Затова през последните седмици пътувахме в дълбините на душевност и осъзнахме какво има най-голямо значение за нас. Разбрахме, че не може да дадем свободно сърцето си на друг човек, ако дори не знаем къде се намира то.

Нужно е на първо място да сме самостоятелна завършена личност, да се бъдем удовлетворени, дори когато сме сами със себе си. Това не означава, че не се чувстваме добре, общувайки с други хора. В едни отношения не е нужно половинката да ни допълва изцяло. Тя трябва да спомага за нашия растеж, да ни подкрепи в пътя, който сме поели.

След февруарските затъмнения, от нас се иска да поемем по нов път на растеж, да използваме наученото от началото на годината досега и да го съчетаем с мечтите ми. През тази нова фаза се налага да бъдем по-автентични и открити във връзките ни. Това не е никак лесно, но най-важното е, че при този процес ще бъдем искрени със самите себе си.

От нас се иска да бъдем активни и да търсим лична отговорност за случващото се с нас самите или с нашите връзки. Вече няма да се уповаваме на случайни ситуации, защото сме се научили да бъдем по-внимателни и да не проявяваме нехайство към сърцата си.

Всичко това не значи, че сме променили изцяло играта, но определено показва, че от сега нататък сме склонни да изискваме повече от тези, с които споделяме живота си. Това си има и позитивни страни.

 

 

Пълнолуние във Везни

 

По време на Пълнолунието в края на този месец знакът Везни се появява на сцената. Той е представител на въздушната стихия и управлява взаимоотношенията, особено най-значимите романтични връзки. Затова сега изпитаме нужда да се доближим към любимите ни хора. Този път не сме водени водени от навика, а изпитваме нужда да последваме повика на сърцата ни.

Тук говорим за идеята да се съединим с другия човек. Вероятно сме преминали през много трудности, не винаги сме взимали правилните решения и вероятно има още неща, върху които да работим. Но въпреки това, знаем къде принадлежим най-добре.

След второто затъмнение, през последните няколко седмици искахме да усетим чувството, че принадлежим. Търсихме отговорите в самите нас, но истината е, че може да ги открием единствено в къщи при нашия партньор.

Ще почувстваме желание да станем по-сериозни във връзките ни и сме готови да се обвържем още повече. Ще проведем важни разговори. Възможно е да променим статуса си. Дори езикът, който използваме при разговор с партньора ни може да се промени.

Пълнолунието във Везни е свързано със обединението на хората, а не с разделение. Ще бъдем привлечени към истината и истинската страна от характера ни. В резултат от това ще се доближим до партньорите ни, които силно ни насърчават да предприемем духовно пътуване, и които винаги казват това което искаме да чуем.

Няма как всяка една връзка да върви гладко винаги. Все пак не е важно да бъдем заедно и да се подкрепяме в хубавите моменти. Здравината на връзката си личи по това как преживяваме най-тежките бури. Защото понякога, поглеждайки към своя партньор, внезапно осъзнаваме, че сме в къщи.

 

Tags: , , , , , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *