Новолуние в Риби

Новолуние в Риби

Какво е характерно за него?

 

Този месец Новолунието ще се случи на 17 март в 15:13 ч в знака Риби. След това около 21 ч Луната ще премине в знака Овен. Така земният спътник започва на ново транзита си през всичките дванадесет знака от зодиака.

Новолуние в Риби

Какво е подходящо да правим при Новолуние в Риби?

В събота започва нов цикъл. Лунният цикъл, който започна с Новолуние във Водолей на 15 февруари приключва. Време е за следващия цикъл, който тръгва от знака Риби.

При Новолуние в Риби времето е подходящо да се посветим на личните си цели, свързани с позитивната енергия на знака Риби. Това означава, че в този период може да се доверим на интуицията, да приемем несъвършенствата в нас самите и в другите. Може да започнем проекти, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме мечтите си с другите. Трябва да използваме тази силна рибешка енергия, за да направим важни промени в живота си.

Новолуние в Риби

Какви аспекти сключва Новата Луна в Риби?

Новата Луна е изключително креативна и амбициозна. Това се дължи на тригона, който сключва с планетата на възможностите Юпитер, и нейния секстил със страстния и потаен Плутон. Въпреки че ще бъдем много вдъхновени и мотивирани да разгърнем творческия си потенциал, не трябва да проявяваме нетърпение и да предприемаме необмислени действия.

Луната също сключва неблагоприятен квадрат с Марс. Не трябва да забравяме, че Марс – планетата на амбицията, активността и агресията, съвсем скоро ще смени своя знак, което я прави изключително нестабилна в този момент.

В този период ще бъдем доста чувствителни към думите на другите. Но също така изречените думи може да ни мотивират да се захванем с нови начинания.

Слънцето и Луната застават едно до друго, за да формират Новолунието, и сключват полусекстил с Уран. Под това влияние ще търсим своята независимост и ще искаме нещата да се случват по нашия начин.

Докато искаме независимост и нямаме желание да изслушаме другите, ще ни бъде трудно да се посветим на нашите креативни пориви и да работим по тях с постоянство.

 

Новолуние в Риби
Потопете се в дълбините на въображението и използвайте креативността си, за да творите под влияние на Новолунието в Риби, знака на мечтателите!

 

 

Tags: , , , , , , , ,

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *