Кога настъпват Пълнолуние и

Пълно лунно затъмнение в Лъв?

 

На 31 януари в 15:28 ч. настъпва Пълнолуние в Лъв. А три минути по-късно ще се случи точната фаза на Пълно лунно затъмнение. То ще се наблюдава, когато Слънцето във Водолей застане в опозиция на Луната в Лъв.

Луната във фаза Пълнолуние

 

Какво е характерно за Пълнолунието?

 

В астрологията Пълнолунието се разглежда като кулуминация и обещание за изпълнение на всичко, което е започнато по време на Новолунието. Този месец Новолунието беше на 17 януари в знака на Козирог. Следователно плановете, по чието реализиране сме започнали да работим в средата на месеца, ще стигнат крайната си точка и ще започнат да носят резултати. Става на въпрос за дългосрочни планове, свързани с кариерното развитие, бизнеса, инвестиции, защото това са темите на знака Козирог.

Лунно затъмнение – когато Слънцето застане на пътя на Луната

 

Как се тълкува Лунното затъмнение в Лъв?

 

Периодът по време на Пълнолуние, е емоционален и подходящ за романтика и подхранване на връзките ни. А пълната Луна е особено силна при Лунно затъмнение. То е ориентирано към връзките поради факта, че Луната отговаря за нашите емоции. Слънчевото затъмнение не засяга в толкова голяма степен до отношенията между хората.

Това Лунно затъмнение отбелязва момента, когато внезапно разбираме своя голяма нужда или желание. Осъзнаването на това може да причини криза във романтичните ни връзка, или пък да събере двама души, които изведнъж разбират какво означават един за друг. Освен това затъмнението може да посочи от какво се нуждаем в други области на живота – работата, здравето и телата ни. По това време скритите неща изплуват на повърхността и стават видими.

Лунното затъмнение ни кара да погледнем по-отблизо нашите нужди, липси и желания. Оста Лъв-Водолей е свързана с баланса между личното (Лъв) и безличното (Водолей). Лъвската енергия се изразява креативно и подсилва егото на човека чрез удоволствие и романтика. А знака Водолей управлява групите и обществата на едно безпристрасно, обективно и приятелско ниво. Луната ни стимулира да поставим баланс между романтиката и приятелството, между това да изразяваме себе си по личен и безличен начин.

Позволете на енергията на Пълнолунието и Пълното лунно затъмнение в знака на Лъв да ви завладее и да ви помогне да осъзнаете от какво се нуждаете в момента!

 

Насладете се на това интересно видео,

което съчетава вдъхновяваща музика със секващи дъха гледки на Луната!

 

Tags: , , , , , , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *