Какво е характерно за Луна в Телец?

 

Какво е значението на Луната в Астрологията?

Как да изчислите своя лунен знак?

 

Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо вашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната също се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е транзитирала. За целта са ни нужна дата, часа и мястото ни на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

 

https://www.astro.com/

https://www.astrotheme.com/ – за този сайт трябва да се регистрирате.

 

Ако сте родени с Луна в Телец, вие най-вероятно имате спокойна, стабилна и мека емоционалност. Луната се намира в екзалтация в Телец. Това означава, че тук тя губи значително силата си и се проявява по-слабо, отколкото например Луната в Рак, която е свръхчувствителна. Следователно вие сте леко обрани откъм емоции и не се люшкате в крайности.

Какво е характерно за притежателите

на Луна в Телец?

 

Луна в Телец обича да възприема света със сетивата си. Може да ходите боси, да се излагате на слънце или да усещате удовлетворение от вкусна пържола. По-лесно усещате своето значение и ценност, когато сте здраво стъпили на земята, отколкото ако създавате своя образ само в главата и мислите си. Ако слънчевия ви знак съвпада с лунния (т.е. в случай, че сте родени от 21 април до 21 май в знака на Телец, и Луната ви също е в Телец), това показва,че ще бъдете добри в практичните неща, които изискват работата на двете ви ръце.

Като цяло, що се отнася до чувствата, Лунните Телци са много романтични. Тяхните предпочитания са силни, дълбоки и непоклатими. Тези хора са сантиментални и топли. Разположението на Луната тук показва способност да защитават себе си и собствените си интереси.

За родените под влиянието на Луна в Телец е лесно да се потопят в момента и да се наслаждават на петте си сетива.

Тъй като Телец е земен знак, Луната в Телец умее да се радва и да празнува съществуването на земните неща от живота. Би оценила напълно малко интимност в удобна атмосфера. Телец се движи бавно и попива всеки мириз, вкус, звук, усещане на срадата. Ако вашата Луна е в този знак, вероятно получавате удоволствие от танцуване или просто да усещате вибрациите на музиката.

Земната природа на Телец ви позволява да се фокусирате върху едно нещо. Телец е земен знак, което означава  се вдъхновявате, когато трябва да се посветите напълно само на едно занимание. Енергията на този знак ви помага да разкриете природните си таланти. С лекота упражнявате занаята или хобито си. Ще се захванете бавно и методично с работа и ще постигнете истински прогрес. Вероятно имате добър музикален слух и се справяте добре с работата в музикално студио. Или пък може да свирите на някакъв инструмент. Вашето търпение ви помага да постигнете мечтите си.

Ако сте родени под влиянието на Луна в Телец,

тогава вероятно намирате за интересни следните дейности:

 • даване и получаване на масаж;
 • печене на десерти и готвене;
 • пеене и танцуване;
 • градинарство;
 • строителство;
 • структуриране на планове;
 • ароматерапия;
 • упражнения за разтягане, особено на врата;
 • дегустиране на нови храни, плодове, коктейли и ястия;
 • грънчарство или скулптура;
 • звукова терапия.

Tags: , , , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *