знак Овен

АСЦЕНДЕНТ ОВЕН

 

Какво е характерно за Асцендент Овен?

Хората с този Асцендент са прями и бързи.

Инстинктът ги кара първо да действат, после да мислят.

Да планират напред? Това просто го забравете. Те просто вървят напред без да се мотаят.

 

Тази позиция – Асцендент Овен – не означава, че такъв човек е агресивен. Прибързани и прями, да, но агресия – това е прекалено силна дума за притежателите на този Асцендент. Имат младежки дух. Виждат какво иска и го преследват. В същото време няма зла умисъл в действията им.

Някои от тях обичат да се съревновават, но като цяло поставят себе си под напрежение. Тези хора обичат да са първи. Приготвят се бързо, ходят бързо и нямат никакво търпение да се бавят. Бързо избухват също, но и бързо им минава. Рядко ще срещнете такъв, човек, който да таи злоба и лоши мисли. Маниерите им са по-скоро простички и праволинейни.

Асцендент Овен обича действието и често измисля някаква дейност. Обичат занимания, които са свързани с физическата активност и покачване на адреналина. Тяхната сила се дължи на предприемачеството им. Приключването на нeщата за тях не им се отдава много добре, освен ако управителят на Овен, Марс, не е поставен в някой по-внимателен знак като Телец или Скорпион.

Асцендент Овен често има плавна походка с леко приведена напред глава. Тази походка е доста отличителна. Болки в главата, синусите и очите често са физически оплаквания, характерни за този Асцендент. Обриви и акне по лицето и раменете може да се появи понякога. Широки рамени и слаб ханш са често срещнати. Обикновено усмивка огрява лицето им и през целия си живот притежават младежки чар.

Вероятно още през детството, Асцендент Овен се определя като независим. Като възрастни те си оставят в тази роля. Хората не им се притичват на помощ – от страни изглежда, че се справят и сами с нещата. Човек с такъв Асцендент трябва да се научи да разчита на себе си. И обикновено опита му показва точно това.

Въпреки безцеремонния им и независим характер, този Асцендент е готов на много компромиси във взаимоотношенията си и са много привързани към скъпите им хора.

Ето пример за занимание, което би вдигнало адреналина и доставило удоволствие на притежателите на Асцендент Овен:

 

Как да пресметнете вашия Асцендент:

 

Има различни платформи и сайтове, в които може да изчислите своя Асцендент, както и своята натална карта с всички положения на небесните тела. Нужно е да въведете само датата, часа и мястото си на раждане. Например:

https://www.astro.com/

https://www.astrotheme.com/ – за този сайт трябва да се регистрирате.

Ето и няколко български сайтове:

http://www.beinsadouno.com/

https://www.astrohoroscope.info/

Tags: , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *