Близнаци

 

Характеристика на родените под знака на Близнаци

 

Слънцето обитава знака на Близнаци от приблизително 21 май до 21 юни, в зависимост от годината.

Хората със Слънце в Близнаци имат силно желание за изява. Често се интересуват от събирането и споделянето на информация. Много са любопитни и си врят носа навсякъде.

Слънчевите Близнаци са подвижни и променящи се хора. Способността им бързо да привикват към нови ситуации им печели много приятели и социални контакти. Често са доста умни и се наслаждават на интелектуални разговори. Бързо се отегчават, ако не получат достатъчно умствен стимул.

Бързо свикват с другите хора и попиват техните настроения. Те са приятели с хора от всички сфери на живота и не се плашат лесно. Трудно се потапят в емоциите си и това ги прави много наблюдателни и обективни, но затова пък са малко отдалечени при по-близък контакт. Въпреки че имат много приятели, трудно постигат истинска интимност.

Понякога е трудно да се определи какво чувства Близнакът точно в определен момент. Често са много забележителни и разпиляни. Усеща се някаква нервност около тях и това може да отблъсне някои по-емоционални хора. Не винаги може да се разчита на тях да бъдат лоялни или да пазят тайни.

Близнаците често хвърчат наоколо,  движат се бързо и постоянно се занимават с нещо. Много хора с тази позиция на слънцето са придобили доста знания през живота си, но не притежават специално знание в която и да е област. Това е така, защото Близнаците трудно задържат вниманието си върху едно и също нещо. Често изпитват чувство на безпокойство.

Обикновенно са приятни хора, които гледат ведро на света. Тази тяхна тенденцията да приемат нещата по-леко ги прави много приятна компания. Но все пак хора, които търсят подкрепа на по-дълбоко лично ниво, може да сметнат това за влудяващо.

Близнаците не само се интересуват от много неща, но и самите те са интересни. Техният подход може да е зашеметяващ, тяхната променливост предизвиква световъртеж. Ако не друго, един Близнак рядко ще ви отегчи.

 

Tags: , , , , , ,

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *