Слънцето обитава знака на Овен от 21 март до 19 април всяка година.

Овен е първият знак и представителите на тази зодия винаги първи започват и първи приключват, с каквото се захванат. Те са активни и енергични. Държат се открито и не търсят усложнения. Очакват подобно откровено отношение от останалите и се чувстват объркани, когато не го получат.

Тялото за тях е от първостепенно значение. Хората със Слънце в Овен са природни атлети. Или поне използват телата си, за да вършат нещата. Не изпадат в дълбоки емоционални моменти. Не обичат да планират предварително. Вместо това живеят живота си по по-лесен начин. Това, което се случва в момента, е най-важно за тях. Липсата им на търпение е известен недостатък, но иновацията е голямата им сила. Овните обичат да започват всякакви нови неща и намират за трудно седенето на едно място. Те са пионери във всичко и притежават голяма смелост. Обикновено знаят какво искат и как най-лесно да го получат. Ще търсят нечестни пътища, ако се налага, но като цяло при тях всичко е открито. Не им е в стила да бъдат прикрити и потайни. Някои овни са по-тихи, но също намират собствен начин да бъдат смели. Независимостта е тяхно право по рождение. Нищо не ги стимулира така, както мисълта за обещанието на новия ден и новото начало.

Овните обичат предизвикателствата и са най-щастливи, когато продължават напред в живота си и са активни. Притежават радостта и искреността на децата и това прави тези хора доста чаровни.

 

Tags: , , , , , ,

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *